Receptek ételallergiásoknak

Ételallergia Online

Ételallergia Online

Lazac pirítóson

Gluténmentes, laktózmentes, tejfehérjementes, tojásmentes

2018. december 11. - Ételallergia.hu

lazac01.jpg

Ha valami különlegeset és gyorsan elkészíthetőt szeretnénk.

Hozzávalók négy személyre:

8 szelet füstölt lazac

4 szelet glutén-, laktóz-, tejfehérje-, tojás- és szójamentes kenyér

1 csokor metélőpetrezselyem

8 dkg  gluténtól és tejtől mentes margarin

kevés só

Minden esetben ellenőrizze a felhasznált alapanyagok összetételét!

Elkészítése:

- A petrezselymet alaposan megmossuk és felaprítjuk.

- A margarint serpenyőben alacsony hőmérsékleten megolvasztjuk.

- A petrezselymet a sóval az olvadt margarinra szórjuk, és így melegítjük pár percig.

- A  kenyérszeleteket félbevágjuk és megpirítjuk.

- A pirított kenyérszeleteket meglocsoljuk a petrezselymes margarinnal, ráhelyezzük a lazacszeleteket, előmelegített sütőben  pár percig melegítjük, majd tálaljuk.

Recept és fotó © Szegedi Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://etel-allergia.blog.hu/api/trackback/id/tr2112274361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása